hits

Siste oppdatering på sugarbearhair - 4 måned!

hei :)

Da har jeg kommet til den fjerde måneden! 
Å vil si at jeg fortsatt er  super fornøyd!Î løpet av de siste månedene etter jeg begynte på vitaminene, 
Har alt endret seg. Det jeg også har lagt merke til er at neglene mine har blitt veldig sterke. De knekker ikke like lett lenger.
Før så knakk de bare jeg var borti noe! noe som var utrolig irriterende. Nå er de blitt mye sterkere - men enda litt flisete så vi får se om det blir bedre etterhvert :)
Håret mitt er blitt mye friskere og sterkere. Jeg mister fortsatt hår - men det vil jeg si er normal hårtap. jeg Ser store forskjeller fra før jeg begynte på vitaminene og 4 måneder etter, før føltes det ut som jeg mistet en hel parykk når jeg sto i dusjen eller gredde håret. Når jeg står i dusjen nå ser jeg minimalt med hår, også når jeg grer det!
Er superfornøyd med vitaminene og kommer til å fortsette å ta de fremover.

Dette blir nok min siste oppdatering på sugarbearhair Da jeg føler jeg har fått ett utrolig bra resultat jeg ikke trenger å skrive mer om. 
For da føler jeg nok at jeg bare kommer til å gjenta meg selv hver gang på oppdateringen - som kanskje blir litt kjedelig for dere :)

Men lider du av hårtap og tynne negler så anbefaler jeg deg å prøve produktet. 
Er ikke det billigste produktet du får tak i - men jeg syns det er verdt det :)

 

 

Ikke det beste hår bildet, men det får bare vert :P

 

Snakkes :)

 

XO 
k

#sugarbearhair #vitaminer #oppdatering #vegetariansk #vegetar #bears #vitamins #sugarbear #health #hair #hår #nails #negler #skjønnhet #velvære 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

katrine

katrine

28, Stavanger

Hei :) Mitt navn er Katrine Pedersen. jeg er 28 år og bor på vestlandet. her kommer jeg til å dele livet mitt i hverdagen, reiser og litt andre ting :) kontakt meg for samarbeid på e-post: pedersen_katrine@hotmail.com

Kategorier

Arkiv